Advies

Je kunt en hoeft niet alles alleen te doen. Bij SBA Financieel Management staat een team van professionals klaar om je van advies te voorzien. Bijvoorbeeld op het gebied van belastingen, personeel of op juridisch vlak. We steken onze professionele mening nooit onder stoelen of banken.

Advies

Het leven van een ondernemer is vol uitdagingen. Maar een goede ondernemer weet dat hij hulp kan en moet vragen als het nodig is. Voor advies op het gebied van je financiën en alles wat daarmee te maken heeft, kun je bij ons terecht.

  • Bedrijfsovername
  • Bedrijfsverkoop
  • Estate planning
  • Fiscale optimalisering
  • Administratieve Organisatie Interne Beheersing

Deskundig waar het nodig is

Je kunt niet overal alles van weten. Dat is waarom je specialisten inhuurt als het nodig is. Bijvoorbeeld op juridisch gebied, waar onze juridisch adviseur ijzersterk is. We helpen bijvoorbeeld met vragen over testamenten, huurcontracten of aandeelhoudersovereenkomsten.

Daarnaast adviseren we je natuurlijk als het om fiscale, personele of andere financiële uitdagingen gaat. Met onze nauwkeurige en heldere rapportages heb je altijd inzicht in de situatie van je onderneming, zodat je goed gefundeerde keuzes kunt maken. Als financiële experts hebben we natuurlijk een mening over de cijfers en de keuzes die je op basis daarvan kunt maken. We zullen het dan ook zeker niet nalaten die mening met je te delen.

Als een vraagstuk het vereist, werken we samen met andere specialisten. We hebben een groot netwerk van professionals, zodat we je bij praktisch elke ondernemersvraag verder kunnen helpen.

Meer weten?

Heb je vragen over jouw situatie en of we je daarbij kunnen ondersteunen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we staan voor je klaar!

Neem contact op