Personeel

Als je personeel in dienst hebt, komt daar op administratief vlak een hoop bij kijken. Salarisadministratie, arbeidscontracten, verlof- en verzuimregistratie en meer. SBA ondersteunt jou op alle vlakken. Wij gebruiken hierbij de online-applicatie NMRBS die jou en je medewerkers helpt!

Personeel

Natuurlijk is het hebben van personeel een zegen. Het betekent dat het goed gaat met je bedrijf en dat jij ruimte hebt om te werken aan de groei van je bedrijf. Tegelijkertijd is het administratief gezien ook een last: er is veel te regelen als je personeel hebt.

  • Interactieve loonstrook werknemer en werkgever
  • Jaaropgave
  • Uren-, verlof- en verzuimregistratie
  • HR
  • Digitaal declareren inclusief autorisatie

Meer dan salarisberekening

Je kunt bij SBA Financieel management terecht voor alles wat op administratief vlak met personeel te maken heeft. Onze loonadministratie gaat dus ook verder dan het berekenen van het salaris. Van salarisadministratie tot het beheren van arbeidscontracten, urenadministratie en verzuimregistratie: alles kan beheerd worden. Door jou, ons of door ons allebei.

We werken met de moderne HR- en salarissoftware NMBRS. Hiermee heb je altijd actueel inzicht in de salarisadministratie. Als je wilt, kun je je personeel ook toegang geven. Zo kunnen ze zelf hun loonstroken downloaden en verlof aanvragen. Met NMBRS en de specialisten van SBA heb je continu inzage in je personeelskosten, bijvoorbeeld per medewerker, per afdeling of per periode.

Als wij je salarisadministratie verzorgen, doen we ook de loon- en pensioenaangiften. Moet je je nog aanmelden bij de Belastingdienst of een pensioenfonds? Daar helpen we je ook graag mee.

Meer weten?

Heb je vragen over jouw situatie en of we je daarbij kunnen ondersteunen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we staan voor je klaar!

Neem contact op