Over ons

Menig ondernemer kan het zich haast niet voorstellen, maar het is echt waar: wij houden van cijfers. Maar we zijn geen stoffige boekhouders die zich de hele dag verstoppen tussen de bonnetjes en aangiftes.

Over ons

Bij het oprichten van SBA Financieel Management wist Peter Scholte een ding zeker: het kan beter!

Peter heeft jarenlang bij een groot accountantskantoor gewerkt. Met zijn voorliefde voor cijfers wist hij veel klanten verder te helpen, maar het ontbrak ergens aan. Het gaat in de wereld van accountancy namelijk niet alleen om de cijfers, maar juist om het verhaal achter de cijfers. De mens achter de cijfers.

Met SBA heeft Peter een bedrijf opgericht waar de ondernemer zelf centraal staat. Natuurlijk gaat het om cijfers, die vormen de basis van onze dienstverlening. We gebruiken de cijfers om gevoelens en ideeën te toetsen en te bewijzen. Maar met alleen de cijfers ben je er nog niet. Het enthousiaste team van professionals bij SBA vertaalt die cijfers naar een bruikbaar verhaal, waar je als ondernemer echt iets aan hebt!

SBA is gevestigd in Groningen en Assen, maar we hebben klanten in het hele land. Dankzij de investeringen die we doen op het gebied van digitale hulpmiddelen, goede communicatie en flexibele medewerkers kunnen we bedrijven uit heel Nederland snel verder helpen. Of je nu een schoenendoos vol bonnetjes bij ons aanlevert of een jarenlange digitale boekhouding wilt overdragen: bij SBA Financieel Management weten we er wel raad mee.

We richten ons met name op het mkb. We verwerken je administratie actueel in geautomatiseerde processen, maar we houden die processen continu in de gaten. Door de tussentijdse rapportages weet je altijd hoe je onderneming ervoor staat. We denken graag met je mee en adviseren je vanuit de cijfers of en waar je kunt bijsturen. We zorgen voor je bedrijfsadministratie, personeelsadministratie, vermogensadministratie en belastingadvies. Als gekwalificeerd NOAB-lid houden wij continu onze vakkennis op peil. Met ons brede netwerk van specialisten is er geen vraagstuk die jou het ondernemen kan belemmeren.

Meer weten?

Heb je vragen over jouw situatie en of we je daarbij kunnen ondersteunen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we staan voor je klaar!

Neem contact op

Ons team

Peter Scholte

Vennoot/Senior Financieel Manager

Berber Popken

Vennoot/Senior Financieel Manager

Anno Venema

Personeels Manager

Wij werken samen met

Wij werken o.a. voor